Foto Maarten

Maarten

Hallo,

Mijn naam is Maarten

Toen ik nog in Brummen woonde en te weinig van computers af wist was ik afhankelijk van de lokale bedrijven voor onderdelen, software en antwoorden op computer mijn vragen.

Ik merkte dat dit helaas niet altijd op een eerlijke manier gebeurde (veel te hoge prijzen, verkeerd advies, 2e hands product als nieuw verkopen, enz) en heb uit onvrede besloten om dit dan maar zelf te gaan doen.

Eerst nog voor mijzelf en later ook voor vrienden en familie, dit werd via mond op mond reclame al snel meer natuurlijk en werd het zelfs zo veel dat ik besloten heb na een aantal jaren om er een echt bedrijfje van te maken.

Zo is ComputerService-eerbeek.nl ontstaan.

 

Tegenwoordig help ik iedereen uit Eerbeek en omgeving met computers, laptops, spelcomputers, smartphones, website en tegenwoordig ook smarthome.

Mijn doel is in al die tijd niet veranderd: Computer service betaalbaar houden voor iedereen op een laag drempelige en prettige manier.

Dus geen moeilijke benamingen en hoge rekeningen maar begrijpbare uitleg onder het genot van een kopje koffie en tegen een scherpe prijs.

 

Hopelijk kan ik binnenkort ook uw vragen beantwoorden of uw problemen verhelpen.

 

Groeten Maarten

Leeftijd: 41