Tarieven

Euro teken

Lage tarieven.

ComputerService-eerbeek.nl is de goedkoopste computerspecialist in de regio.
Dat kunnen we doen, omdat we geen duur bedrijfspand of grote winkel hebben, maar gewoon vanuit huis werken.
Het uurtarief bedraagt daardoor slechts € 15,- euro exclusief eventuele materiaal en/of voorrijkosten. En vaak kunt u al dezelfde dag terecht bij ons.

Goedkope gebruikte laptops met garantie.

We verkopen zakelijk gebruikte laptops met drie maanden garantie vanaf  € 200,- euro. Uiteraard helemaal schoongemaakt, nagekeken en in perfecte staat.
We helpen u ook van uw oude apparaat af, zodat u niet met de rommel blijft zitten.

Opschonen van uw computer of laptop € 20,-

Het opschonen van Windows is een proces waarbij onnodige bestanden en gegevens worden verwijdert om de prestaties van het besturingssysteem te verbeteren en schijfruimte vrij te maken. Hier zijn enkele stappen en tips voor het opschonen van Windows:

 1. Schijfopruiming:
  • Windows bevat een ingebouwd hulpprogramma genaamd “Schijfopruiming”. Je kunt dit starten door “Schijfopruiming” in te typen in het startmenu. Het zal onnodige bestanden zoals tijdelijke bestanden, cachebestanden en oude systeembestanden verwijderen.
 2. Programma’s verwijderen:
  • Ga naar “Configuratiescherm” > “Programma’s” > “Programma’s en onderdelen”. Hier kun je ongebruikte programma’s verwijderen om schijfruimte vrij te maken.
 3. Schijfdefragmentatie:
  • In Windows 10 wordt schijfdefragmentatie meestal automatisch beheerd. Voor oudere versies van Windows kun je het handmatig starten via “Schijfdefragmentatie” in het startmenu. Hiermee worden bestanden op de harde schijf opnieuw georganiseerd, wat de algehele systeemprestaties kan verbeteren.
 4. Controleer op malware en virussen:
  • Voer regelmatig een volledige scan uit met een betrouwbare antivirussoftware om ervoor te zorgen dat je systeem vrij is van schadelijke software.
 5. Verwijder ongebruikte bestanden en mappen:
  • Ga door je persoonlijke bestanden en mappen en verwijder wat je niet langer nodig hebt.
 6. Leeg de Prullenbak:
  • Vergeet niet de Prullenbak te legen nadat je bestanden hebt verwijderd. Dit bevrijdt ruimte op de harde schijf.
 7. Updates en patches installeren:
  • Zorg ervoor dat je Windows en je geïnstalleerde programma’s up-to-date zijn door de nieuwste updates en patches te installeren.
 8. Opslagruimte instellingen gebruiken:
  • Ga naar “Instellingen” > “Systeem” > “Opslag”. Hier kun je de opslagruimte instellingen beheren en tijdelijke bestanden verwijderen.

Regelmatig opschonen kan helpen bij het handhaven van een soepel werkend Windows-systeem en bij het optimaliseren van de opslagruimte. Zorg er altijd voor dat je belangrijke bestanden en gegevens veilig zijn voordat je wijzigingen aanbrengt op je systeem.

Updaten van uw computer of laptop € 25.-

Het updaten van Windows is een essentieel onderdeel van het onderhoud van je besturingssysteem. Updates omvatten vaak beveiligingspatches, bugfixes en nieuwe functies die de prestaties, stabiliteit en beveiliging van je systeem verbeteren. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van het updaten van Windows:

 1. Automatische updates:
  • Windows heeft een functie voor automatische updates die standaard is ingeschakeld. Hierdoor worden updates automatisch gedownload en geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat je systeem altijd de nieuwste beveiligings- en prestatieverbeteringen heeft.
 2. Update-instellingen aanpassen:
  • Je kunt de update-instellingen aanpassen door naar “Instellingen” te gaan, dan naar “Bijwerken en beveiliging” te gaan en vervolgens “Windows Update” te selecteren. Hier kun je de update-instellingen wijzigen, zoals het plannen van herstarttijden en het kiezen van het updatekanaal.
 3. Soorten updates:
  • Er zijn verschillende soorten updates:
   • Beveiligingsupdates: Deze zijn cruciaal om bekende kwetsbaarheden te dichten en je systeem te beschermen tegen malware en andere bedreigingen.
   • Kwaliteitsupdates: Deze omvatten bugfixes en prestatieverbeteringen.
   • Functie-updates: Dit zijn grotere updates die nieuwe functies en verbeteringen aanbrengen.
 4. Windows Update troubleshooten:
  • Als je problemen ondervindt met updates, kun je gebruikmaken van de ingebouwde probleemoplosser voor Windows Update. Ga naar “Instellingen” > “Bijwerken en beveiliging” > “Problemen oplossen” en selecteer de Windows Update-probleemoplosser.
 5. Regelmatige controle:
  • Het is goed om regelmatig handmatig te controleren op updates, zelfs als automatische updates zijn ingeschakeld. Je doet dit door naar “Instellingen” > “Bijwerken en beveiliging” > “Windows Update” te gaan en op “Controleren op updates” te klikken.
 6. Maak een back-up voordat je grote updates installeert:
  • Voor grote updates, vooral functie-updates, is het verstandig om een back-up van belangrijke gegevens te maken voordat je de update installeert. Hoewel dit niet altijd nodig is, kan het een voorzorgsmaatregel zijn om gegevensverlies te voorkomen.

Door je Windows-besturingssysteem up-to-date te houden, zorg je ervoor dat je profiteert van de nieuwste functies en dat je systeem beschermd is tegen beveiligingsrisico’s.

Windows herinstalleren ZONDER overzetten van bestanden € 30,-

Het herinstalleren van Windows is het proces waarbij het besturingssysteem opnieuw wordt geïnstalleerd op een computer. Dit kan nodig zijn om verschillende redenen, zoals het oplossen van problemen met de prestaties, het opruimen van het systeem van ongewenste software, of het herstellen van het besturingssysteem na ernstige problemen. Hier zijn de basisstappen voor het herinstalleren van Windows:

Let op: Het herinstalleren van Windows leidt tot het verwijderen van alle gegevens op de geselecteerde schijf. Maak altijd een back-up van belangrijke bestanden voordat je begint.

 1. Back-up van gegevens:
  • Maak een back-up van al je belangrijke bestanden, documenten, foto’s en andere gegevens. Dit kan op een externe harde schijf, cloudopslag of een andere veilige locatie.
 2. Maak een installatiemedium:
  • Download de officiële Windows-installatiemedia van de Microsoft-website. Je kunt dit op een USB-stick of dvd branden om te gebruiken als installatiemedium.
 3. Start vanaf het installatiemedium:
  • Plaats de USB-stick of dvd met het Windows-installatiemedium in de computer.
  • Start de computer opnieuw op en zorg ervoor dat deze opstart vanaf het installatiemedium. Dit kan betekenen dat je de opstartvolgorde in het BIOS moet aanpassen.
 4. Windows-installatie starten:
  • Volg de instructies op het scherm om de installatie van Windows te starten.
  • Kies je taal, tijdzone en andere voorkeuren.
 5. Selecteer de installatieschijf:
  • Tijdens de installatie wordt gevraagd op welke schijf je Windows wilt installeren. Kies de juiste schijf en formatteer deze als je een schone installatie wilt uitvoeren.
 6. Instellingen configureren:
  • Configureer je gebruikersaccount, wachtwoord, netwerkinstellingen en andere voorkeuren.
 7. Installatie voltooien:
  • Wacht tot de installatie is voltooid. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van je systeem.
 8. Stuurprogramma’s en updates installeren:
  • Nadat Windows is geïnstalleerd, installeer je de nieuwste stuurprogramma’s voor je hardware en voer je Windows Update uit om ervoor te zorgen dat je systeem up-to-date is.
 9. Herstel je gegevens:
  • Zet je eerder gemaakte back-up terug naar je systeem.

Het herinstalleren van Windows is een vrij ingrijpende stap en moet met zorg worden uitgevoerd. Het is vaak de laatste oplossing als andere methoden voor het oplossen van problemen niet succesvol zijn gebleken.

Windows herinstalleren MET overzetten van bestanden € 50,-

Zonder licentie of gebruik makend van de bestaande licentie.
Hierbij word de harde schijf gepartitioneerd en geformatteerd voor een 100% schone installatie van de meest recente versie van windows, uiteraard word na de installatie zo veel mogelijk ingesteld zodat u direct weer verder kunt. Bij deze optie word er een back-up gemaakt van uw persoonlijke mappen: afbeeldingen, bureaublad, documenten, downloads, favorieten, muziek en video’s en word deze back-up na installatie van windows weer netjes terug gezet.

Legale Microsoft licenties.

Een Microsoft-licentie is een formeel recht om gebruik te maken van softwareproducten en -diensten die door Microsoft worden aangeboden. Het verkrijgen van een licentie van Microsoft geeft je het wettelijke recht om de specifieke software volgens de voorwaarden van de licentieovereenkomst te gebruiken.

 • Microsoft Windows 10 Home. € 20,-
 • Microsoft Windows 10 Pro € 15,-
 • Microsoft Windows 11 Home € 40,-
 • Microsoft Windows 11 Pro € 25,-
 • Microsoft Office 2019  € 15,-
 • Microsoft Office 2021 € 30,-

Vervangen van hardware € 5,- (exclusief materiaal)

Wilt u graag een SSD in plaats van een normale harde schijf of wat meer geheugen in uw pc ?
Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Onderzoekskosten zijn bij ons altijd gratis.

Voorrijkosten.

 • Binnen Eerbeek € 2,50
 • Buiten Eerbeek € 5,-
 • Computer halen en/of brengen binnen Eerbeek € 5,- per rit.
  inclusief aansluiten en/of loskoppelen van de pc.
 • Computer halen en/of brengen buiten Eerbeek € 10,- per rit.
  inclusief aansluiten en/of loskoppelen van de pc.

Om het voor u nog makkelijker te maken versturen we alle betalingen via een Whatsapp
U kunt bij ons ook pinnen of contactloos betalen, zelfs als we bij u thuis zijn.
En de bon verschijn direct via de email.

Bij ons kunt u pinnen