Spelcomputers

Heeft u een spelcomputer en wilt u daar meer mee kunnen doen ?

ComputerService-eerbeek.nl is uw voordelige specialist in de buurt voor het aanpassen van uw Playstation, Nintendo Wii, WiiU, Switch of Nintendo 3DS en 2DS.

Om meer uit uw Nintendo WiiU te kunnen halen, gebruikt u de “WiiU softmod”

Dit werkt heel eenvoudig.
U bestelt bij ons in de webshop een micro SD kaart van bijvoorbeeld 64 of 128 Gigabyte en plaatst die u in uw Nintendo WiiU.
Door het volgen van een paar simpele stappen, die wij u uiteraard duidelijk met een handleiding uitleggen, kunt u vervolgens spellen van uw micro SD kaart spelen.
U krijgt zo de beschikking over een enorm arsenaal aan games voor uw Nintendo WiiU.
Het grote voordeel van deze “Do It Yourself WiiU ombouw kit” is dat er geen enkele aanpassing aan de hardware of software van uw Nintendo spelcomputer hoeft te worden gemaakt.
Daardoor loopt u geen enkel risico op een kortere levensduur van uw console en de fabrieksgarantie blijft 100%.

Wij kunnen Nintendo Wii, WiiU en Switch spelcomputers “softmodden”.

Dit betekent dat wij een aantal aanpassingen aan de software van uw Nintendo spelcomputer maken waardoor u de mogelijkheid krijgt om spellen ook vanaf een SD kaart, harde schijf of USB-stick te spelen.
Het voordeel van softmodden is dat u de beschikking krijgt over meerdere spellen, zonder dat er hardware aanpassingen aan uw spelcomputer worden gemaakt.
U heeft hiervoor wel een geschikte SD kaart, externe hardschijf of grote USB-stick nodig die u eventueel ook bij ons kunt bestellen in de webshop.

Uw Playstation sneller maken en de opslag vergroten.

Ook voor uw Playstation 3 of 4 bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij kunnen zorgen dat uw Playstation sneller spellen laadt en dat de opslag capaciteit vergroot wordt door het plaatsen van een snellere en grotere harde schijf.
Uiteraard maken we eerst een volledige backup van het systeem en zetten deze na de upgrade van de schijf weer terug zodat u geen savegames of andere dingen die op de Playstation staan kwijt raakt.
Ook deze aanpassing van uw game console is toegestaan door Sony en daardoor dus met 100% behoud van de fabrieksgarantie.

 

Wilt u weten wat het kost om uw spelconsole aan te passen ?
Neem een kijkje in de webshop of neem contact met ons op.

Naar de webshop