Computer Idee Voor uw dagelijkse nieuws, tips en trucs, forum en downloads

 • Spotify start verkoop Car Thing, is geen volledige autoradio
  on 15 oktober 2021

  Al meer dan drie jaar wordt er over gesproken en nu is 'ie er dan eindelijk, Spotify's Car Thing. Het lijkt op een vervanger van je autoradio, maar schijn bedriegt. Het apparaatje visualiseert je afspeellijsten, zodat je ze onderweg makkelijker kunt bedienen.

 • Professioneel videovergaderen met de Logi Dock
  on 14 oktober 2021

  Videovergaderen gaat niet altijd van een leien dakje. Daarom introduceert Logitech de Logi Dock, waarmee de techniek je in elk geval niet meer in de steek laat.

 • Gamewarez Morph-zitzak voor de luie avondjes
  on 14 oktober 2021

  Na een lange werkdag lekker onderuitgezakt een spelletje opstarten of die ene spannende Netflix-serie verder bingen. Het Duitse Gamewarez heeft voor dit doeleinde zijn Morph-zitzak in de aanbieding.

 • Alsmaar stijgende vraag naar nieuwe pc's houdt aan
  on 13 oktober 2021

  Het afgelopen kwartaal zijn er wereldwijd 86,7 miljoen nieuwe pc's geleverd, wat een groei van 3,9 procent is vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Al zes kwartalen op rij blijft de vraag naar desktop-pc's en laptops stijgen.

 • Mario-blok van Lego is knappe constructie
  on 12 oktober 2021

  Lego en Super Mario, die combinatie blijkt een gouden greep en er komen telkens nieuwe bouwpakketten bij. Zoals nu ook dit Super Mario 64-vraagtekenblok, bestaande uit 2064 individuele onderdelen.

 • Comfortabel muizen met verticale Trust Bayo-muis
  on 12 oktober 2021

  Een verticale muis is even wennen, maar doet wonderen voor spieren en gewrichten. Budgetmerk Trust verkoopt er nu ook eentje, de draadloze Trust Bayo.

 • Kwart Nederlandse huishoudens combineert streamingdiensten
  on 11 oktober 2021

  Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse huishoudens telkens vaker abonnementen voor videostreamingdiensten combineren. Dat is ten opzichte van vorig jaar met 5 procent gestegen naar 24 procent. Vooral Amazon Prime Video neemt men vaak 'erbij'.

 • Netflix voortaan duurder: Geldt dit ook voor jouw abonnement?
  on 8 oktober 2021

  Netflix verhoogt in Nederland per direct de prijzen van zijn abonnementen. Of jij maandelijks ook duurder uit bent voor de streamingdienst, hangt af van het type abonnement. We zetten de nieuwe kosten voor je op een rijtje.

 • DataTraveler Max-flashdrive kopieert op topsnelheid
  on 7 oktober 2021

  Usb-sticks gaan ook met hun tijd mee, zo bewijst Kingston nu met de komst van deze DataTraveler Max-flashdrive. Bestanden zijn ermee razendsnel over te zetten.

 • Polaroid Now Plus: Analoog op afstand
  on 7 oktober 2021

  De Polaroid Now Plus is een analoge camera waarbij fysieke prints ouderwets uit de voorkant komen rollen, maar vanwege de (optionele) koppeling met een smartphone-app is-ie toch helemaal van deze tijd.