Downloads:

Hieronder vindt u een aantal handige en gratis programma’s die u kunnen helpen de computer te updaten, beveiligen tegen virussen, op te schonen of uw te scannen op virussen of trojan horses en andere eventuele bedreigingen.

Windows Update Assistent

Download hier de update assistent voor windows 10 of 11.
Met behulp van de Microsoft update assistent word de allernieuwste versie van windows 10 geïnstalleerd op uw pc welke momenteel versie 22H2 is.

Of u kiest voor de Windows 11 installatie Assistent die u zal helpen bij het updaten naar de nieuwste versie van Windows 11.


CCleaner

CCleaner is het nummer 1 schoonmaak programma voor uw PC.
Het beschermt uw privacy en maakt uw computer sneller en veiliger!


  Whatsapp voor PC

Eenvoudige, veilige en betrouwbare berichtenuitwisseling.
Met WhatsApp kun je snel, eenvoudig en veilig gratis berichten versturen en bellen op telefoons over de hele wereld.


Winrar

Met winrar kunt u bestanden inpakken of comprimeren. Winrar is veelzijdiger dan winzip en kan deze vervangen ! U heeft Winrar nodig voor bestanden met een .zip, .rar, etc… extensie.


 Malwarebytes Anti malware

Traditionele anti-virus is simpelweg niet meer voldoende. Malwarebytes vernietigt de nieuwste bedreigingen voordat andere programma’s het bestaan ervan zelfs al kennen.


VLC Player

VLC is een gratis en open source cross-platform multimediaspeler en -framework dat de meeste multimediabestanden en ook dvd’s, audio-cd’s, vcd’s en verschilllende streaming-protocols afspeelt.


Open Shell

Open Shell is een programma waarmee het uiterlijk van Windows Verkenner, Internet Explorer, de startknop en het startmenu in Windows 7, 8 en 10 kan worden aangepast.


ComputerService-eerbeek.nl Icoon

Plaatst een icoon op het bureaublad en in het startmenu die de website van ComputerService-eerbeek.nl opent zodat u altijd makkelijk alle informatie over ons kan vinden en contact met ons kan opnemen.


CPU-Z

CPU-Z is een gratis tool die heel eenvoudig de processor, RAM, moederbordchipset en andere hardwarefuncties van een moderne personal computer detecteert.