Computers en laptops

Voor vakkundige reparatie van computers en laptops bent u bij Computer Service Eerbeek aan het juiste adres.

U kunt bij ons terecht voor de installatie, reparatie, het opschonen en het onderhoud van uw desktop computer of laptop. Daarnaast kunt u de hele week door een beroep op ons doen voor computerservice, zoals het direct oplossen van computerproblemen.
Doordeweeks zijn wij tot 22.00 uur beschikbaar en in het weekend kunt u overdag al vanaf 10.00 uur een beroep op ons doen. We helpen u graag op afstand en als het nodig is komen we snel langs in de regio.

CSE levert ook computersystemen en geeft daar passend advies over.

Zo kunt u bij ons terecht voor kant-en-klare nieuwe computers en laptops.
Ook kunnen we uw ideale computer voor u op maat bouwen. Wilt u geen nieuwe computer kopen? Dan hebben we meerdere voordelige mogelijkheden. Zo kunnen we door het upgraden en ombouwen van uw oude apparaat ervoor zorgen dat u nog jaren plezier van uw huidige computer of laptop heeft.

Daarnaast leveren we goedkoper refurbished laptops.

Al vanaf 150 euro heeft u een perfect werkende tweedehands laptop die door ons uitgebreid is nagekeken. Waar nodig zijn hier essentiële onderdelen van vervangen. Daarom kunnen we drie maanden garantie op deze goedkope refurbished laptops geven.

CSE is een jonge onderneming die vanuit Eerbeek actief is in de omliggende regio. Doordat wij geen fysieke winkel hebben kunnen wij zeer scherpe tarieven hanteren. Ons uurloon bedraagt slechts € 15 (exclusief eventuele materiaalkosten) en u betaalt binnen de regio maar € 7,50 voorrijkosten.

Desktop en laptop

Bent u op zoek naar een nieuwe of refurbished pc of laptop ?
Neem dan eens een kijkje in de webshop of neem contact met ons op.

Naar de webshop

Helaas kunnen wij u niet helpen met uw Apple product.